Stem op SPACE-S! – ​Vanenburg Corporatie Award 2014

SPACE-S, een project van woningcorporatie Woonbedrijf, zit bij de laatste drie projecten die in de race zijn voor Vanenburg Corporatie Award. De prijs gaat naar die corporatie die het beste innovatieve verander- en samenwerkingsinitiatief heeft dat helpt om goede en betaalbare huisvesting aan de doelgroep te bieden. SPACE-S dus!

Stem op SPACE-S!

Ga naar de website van het Blomberg Instituut en stem voor 3 december op SPACE-S! Wie weet horen wij op 4 december of we hebben gewonnen. Dus help SPACE-S aan de winst!

Ideale woonbuurt op Strijp-S

SPACE-S is hét voorbeeld van klantgestuurd werken van een eigentijdse woningcorporatie van de toekomst. Toekomstige bewoners ontwikkelen samen met Woonbedrijf en studentenhuisvester Vestide hun ideale woonbuurt op Strijp-S in Eindhoven.

Ruim 1.000 mensen bepaalden samen het DNA, de structuur en inrichting van de buitenruimte en woningen, het ontwerp van de gebouwen én de manier van samenleven. Op bijeenkomsten, inspiratiesessies, via Facebook en op eigen initiatief inspireerden bewoners elkaar en gaven richting aan het definitieve ontwerp. In 2016 mag het resultaat bewonderd worden. Nog even wat meer gevoel en inspiratie? Kijk dan op Facebook.