Actuele info Reserveringsweek

De eerste Reserveringsweek zit er al op! Veel deelnemers reserveerden hun ideale plekje en zijn nu een stapje dichter bij wonen op SPACE-S.

VIND JE BUREN!
Weet jij al wie je buren op SPACE-S worden? In de Reserveringsmap vind je het actuele overzicht  van gereserveerde woningen en de plattegronden waarop alle gereserveerde woningen per verdieping te zien zijn. Combineer de namen op het overzicht met de plattegrond van jouw verdieping om te ontdekken wie je buren zijn!

RUILEN
Stel: je slaapt een nachtje over je keuze en je bedenkt je dat je eigenlijk een andere woning wilt reserveren. Wat dan? Dan mag je ruilen op de Burendag op 11 oktober. Je mag zowel met een andere bewoner ruilen, mits jullie dit allebei willen natuurlijk, als met een vrijstaande woning. Alle voorwaarden voor het ruilen lees je in het Ruilformulier

NOG GEEN WONING GERESERVEERD?
Geen nood. Naar verwachting organiseren we nog twee Reserveringsweken: volgend jaar en het jaar daarna, vlak voor de oplevering van de woningen. Je kunt dan eventueel ook nog je woning ruilen. En met jouw inzet blijf je gewoon Matspunten verzamelen voor de komende Reserveringsweken.