Vacature: “Create your own…. internship”

Op één van de LAB´s van vorig jaar gaf een student aan dat ie graag stage zou willen lopen bij het team van SPACE-S. Deze stageperiode is ons erg goed bevallen. We zijn per direct op zoek naar een volgende bewoner die ons team kan ondersteunen bij de organisatie van onze Lab’s, Collecteds en excursies. Soms wat administratieve zaken, soms nader onderzoek naar bepaalde woon/bouwthema’s. Voor gemiddeld 3 dagen in de week en voor minimaal 3 maanden. Meer of minder? Bepalen we wel in het gesprek.

Spreekt het jou aan, kun je zelfstandig en creatief werken en ga je graag het gesprek aan met andere bewoners? Ook wanneer dat in de avonduren is of in het weekend? Solliciteer dan (voor 25 januari) door je CV naar info@space-s.nl te sturen en je motivatie op facebook kenbaar te maken d.m.v. een moodboard, tagcloud of een andere creatieve vorm. De top 3 nodigen we uit voor een gesprek!

Davy (links op de foto) was de eerste stagiair van SPACE-S en organiseerde o.a. de SPACE-S Stadscamping.