COLLECTED III: mix van mensen, woningen en functies


Welke mix van mensen, woningen en functies moet er komen op SPACE-S?

DATUM: Donderdag 16 mei
TIJD: 19.00 – 21.00 uur
LOCATIE: Hoofdkwartier Drents Dorp, Beukenlaan 1b

Een mooie mix! Jonge gezinnen, studenten, starters, singles, ondernemers, creatieven, mensen die zorg nodig hebben. Uit de vele reacties en discussies blijkt dat SPACE-S een mix van verschillende mensen aanspreekt. Mensen met verschillende behoeften, maar ook juist gedeelde wensen. Zij zoeken een ruimte met flexibiliteit en mogelijkheden, een plek voor jezelf en tegelijk een plek om anderen te ontmoeten.

Voor deze woonwensen willen wij samen met jullie een mooi programma maken. Een programma dat beschrijft welke mix van woningen er op SPACE-S gaat komen. En welke mix van functies deze woningen moeten bieden. Denk met ons mee in aanloop naar en tijdens de COLLECTED bijeenkomst. Over vragen als: Wie willen er straks op SPACE-S wonen? En wie zie je graag zelf graag op SPACE-S wonen? Dus: wie wil je als buren, alle doelgroepen door elkaar in een blok of gebouw, of juist verschillende delen voor verschillende doelgroepen?

Denk mee
De komende weken bepalen we samen hoe het programma van SPACE-S eruit gaat zien. Het opstellen van dit programma is een belangrijke stap op weg naar het bouwen aan deze unieke wijk. En daarom is jouw inbreng zeer welkom! Wij leggen jou in aanloop naar 18 mei via www.facebook.com/SPACE040 diverse vragen, stellingen en voorstellen voor. Wij willen graag jouw voorkeuren, ideeën, wensen en inspiratie weten. In foto of tekst, maakt niet uit.

Niet alleen ontwerpen wij SPACE-S op basis van jouw wensen, je maakt ook nog eens kans op een geheel verzorgde picknick op Strijp-S. Op een datum naar keuze met 5 vrienden. Spread the word!

Meld je aan
Op 16 mei bepalen we samen met jullie het programma van SPACE-S. In een bijeenkomst vol inspiratie en leuke mensen (jouw toekomstige buren?) bouwen we samen aan de leukste wijk van Eindhoven. Meld je aan via info@space-s.nl.