Ontwerpprijsvraag HEK hoofdingang SPACE-S

Jij bepaalt hoe wonen op SPACE-S eruit ziet. Daarom organiseert SPACE-S een ontwerpprijsvraag voor het ontwerp van het hek bij de hoofdingang, de grootste entree van het complex aan de Torenallee. 41 bewoners gaan de uitdaging aan en ontwerpen hun ideale hek voor de hoofdingang. Op 18 september maken we de winnaar bekend.

Opgave
Alle toekomstig bewoners die op de Matslijst staan, mochten meedoen. Deze uitnodiging werd met enthousiasme ontvangen, want 41 bewoners hebben zich aangemeld. 22 bewoners ontwerpen alleen en er doen 9 teams mee.

Deze bewoners dienen een ontwerp in voor het hek, met hierin uitspraken over de vormgeving, het materiaal, de bevestiging, etc. Natuurlijk moet het ontwerp ook uitvoerbaar zijn.

De winnaar of het winnende team krijgt een opdracht (op maat) om het ontwerp uit te werken. Het winnende ontwerp zal daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Belangrijke data
Op 24 juli sloot de inschrijving, dus de deelnemers zijn bekend. Uiterlijk 11 september dienen zij het ontwerp in. Op 18 september maken wij de winnaar(s) bekend. Een spannende tijd dus voor alle ontwerpers. Wij zijn enorm benieuwd naar het resultaat en we wensen alle ontwerpers veel succes!

Alle documentatie en informatie kun je hier downloaden