Grande Finale 24 juni

Samen met jullie hebben we het afgelopen half jaar vol energie en inspiratie gewerkt aan het ontwerp van SPACE-S. Dinsdag 24 juni gaat het SPACE-S ontwerp officieel in premiere! We nodigen je van harte uit bij dit grote moment, om het resultaat te zien en beleven.

Uitnodiging voor vrienden en familie
Tijdens de Grande Finale van SPACE-S toetsen we of de toekomstige bewoners zich helemaal vinden in het ontwerp, zodat we weer een stap dichter bij onze nieuwe woonbuurt op Strijp-S zijn. Tegelijk grijpen we het moment aan om met trots het resultaat tot nu toe te tonen. Daarom zijn vrienden, familie en nieuwsgierigen van harte welkom. Vertel het daarom verder, en deel de uitnodiging!

Download en deel de uitnodiging hier!

De Grande Finale vindt plaats op dinsdag 24 juni, van 19:00 tot 21:00 uur. We ontvangen je graag in het Natlab aan de Kastanjelaan 500, direct grenzend onze toekomstige buurt.
Laat weten of je komt en blijf op de hoogte via Facebook.

Create your own SPACE-S!