Terugblik LAB Wonen-Werken

Het was weer een mooie sessie donderdag 24 april. De woon-werkunits stonden op het programma. Er waren vier schriftelijke inzendingen en twaalf bewoners die konden reageren op het voorstel van Inbo.

Een dynamische ondernemende sfeer, met vooral positieve reacties. ‘Mooie woonwerk-units op een goeie plek.’ De Torenallee en de hofjes waren het populairst. De bewoners gaven op twee punten nog wat huiswerk voor de architect mee terug. Ten eerste: kun je eenheden maken waarbij het wonen op de begane grond kleiner is, en het werken op erboven groter? De mogelijkheid voor een slaapkamer op de begane grond was niet heel erg geliefd. Het tweede punt was: de woonwerkunits die aan de westzijde gesitueerd waren duidelijk minder populair dan de units bij de hofjes. De bewoners misten ook units in het hof dat meer privé was, en niet direct gelegen was aan de straten. “Toch nog iets schuiven?” vroegen de bewoners? We gaan het uitzoeken!

IMG_3094 kl

IMG_3093 kl

2014-04-24 21.24.50 kl