AGENDA: LAB extra plattegronden + LAB architectuur

Dinsdag 4 februari 2014 – 19.00/20.30 uur – Inbo Space-S
LAB PLATTEGRONDEN LOFTS/STUDENTENGROEP/WONEN-WERKEN

Extra LAB voor de woningtypen die nog niet zijn besproken

De afgelopen weken zijn al vele plattegronden bedacht en gemaakt. Van appartementen tot studentenstudio’s, van small tot large.

Een aantal woningtypes zijn in de COLLECTED nog niet aan bod gekomen. Om te komen tot verdieping voor deze woningtypes organiseren we een extra LAB. Het gaat dan om lofts, studenten groepswoningen, en wonen-werken units.

Tekenen, met computer schetsen, met piepschuim wanden schuiven. Het kan allemaal!

eventspace1

Donderdag 13 februari 2013 – 19.00/20.30 uur – Inbo Space-S
LAB SPACE-S ARCHITECTUUR
LAB over de SPACE-S uitstraling, gevels, buitenruimte, water en groen

In deze gespreksronde gaan we aan de slag met de architectuur en buitenruimte van SPACE-S. Dus om vragen als: hoe ziet SPACE-S er van de buitenkant uit? En hoe zien de hofjes eruit? Wat is de uitstraling, de look & feel? We kijken naar de gevels, de buitenruimte, water, groen, en nog veel meer. Maar in alle gevallen: het gaat mooi worden! Denk je mee?

Bij een LAB gaat het nog niet om het trekken van conclusies, maar vooral om het delen van inspiratie, ideeën, oplossingen en wensen. Echt handen uit de mouwen dus. Om zo de basis te leggen voor het ontwerp, en de benodigde input te geven aan de architect.