AGENDA: COLLECTED VIII

Dinsdag 25 februari / 19.00-21.00 uur 
Locatie: Inbo SPACE-S, Scherpakkerweg 15, 5616 HP Eindhoven

De volgende COLLECTED gaat over Architectuur en Buitenruimte. Deze vindt plaats op dinsdag 25 februari. We trekken conclusies en bepalen we de vervolgstappen: met welke opdracht gaat de architect aan de slag?

Hoe ga jij SPACE-S straks ervaren? Wat wordt de uitstraling van de buurt? Dit wordt voor een belangrijk deel bepaald door de architectuur en de invulling van de buitenruimte. Op 25 februari bepalen we met elkaar de ‘look en feel’ van SPACE-S.

In februari gaan we vooral veel in beeld denken. We gaan het gesprek aan over goede voorbeelden, slechte voorbeelden en inspirerende bouwstenen voor SPACE-S. Bijvoorbeeld voor de invulling van de hofjes, gevels, water en groen. We kijken ook welke kenmerken voor heel SPACE-S gaan gelden, en welke kenmerken per blok, hofje, gebouw of woning kunnen verschillen. Tot slot willen we ook meer inzicht in de duurzaamheid van het gebouw en de omgeving.

Voor wie al eerder inbreng heeft geleverd op gebied van architectuur, duurzaamheid en buitenruimte: deze opbrengsten gebruiken we nu ook weer!