Bewoners initiatieven van start!

De afgelopen weken zijn er drie bewonersinitiatieven van start gegaan. Joke gaat een Jazz Jamsessie organiseren en wil van andere SPACE-S’ers weten welke muziek zij graag horen. Davy, Joep en Timon willen het SPACE-S veld omtoveren tot een heus Winterplein, waar toekomstige bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Een collectief kunstwerk is het initiatief van Marleen. Een kunstwerk waar alle SPACE-S’ers iets aan bijdragen, dat natuurlijk een plekje krijgt op SPACE-S.
Bekijk alle initiatieven op deze pagina.

Vinden jullie dit goede initiatieven? Heb je aanvullingen, suggesties, ideeën om de initiatieven nog completer te maken? Heb je een heel nieuw idee? Wil je mee helpen organiseren? Of ben je gewoon van de partij? Laat het weten!
Dat kan via Facebook of stuur een mailtje naar info@space-s.nl
Create your own SPACE-S!