COLLECTED V: donderdag 19 september

COLLECTED V
donderdag 19 september / 1800-2100u (start presentaties om 1900u)
Torenallee 20 (videolab, blauwe plint)

De ontwikkeling van SPACE-S is in volle gang. Bewoners en professionals werken op allerlei gebieden aan de nieuwste buurt op Strijp-S, zodat we nog dit jaar starten met het ontwerp voor de eerste fase. Tijdens COLLECTED V komen alle ingrediënten samen. Het is dé kans om bij te praten, of juist voor het eerst kennis te maken met de mensen en plannen achter SPACE-S.

De ingrediënten
De ingrediënten die jullie zelf op het menu hebben gezet komen op tafel. Zoals ondernemen op SPACE-S, mobiliteit, duurzaamheid, community building, zon en wind, en routes. Verder gaan we in gesprek over het onderwerp dat jullie op nummer 1 hebben gezet: het woonaanbod op SPACE-S.

Extra matspunt, extra kans op woning
Op 19 september ontmoeten we elkaar op Strijp-S onder het genot van een lekker hapje en drankje. Tegelijk horen we van elkaar over de plannen die tot nu toe zijn gemaakt, en horen we graag hoe jij hier over denkt. We roepen alle SPACE-S deelnemers op om een introducee mee te nemen die nog niet eerder bij een bijeenkomst was. Dit levert dan nog een extra Matspunt op! Deze punten bepalen straks de toewijzing van de woningen. Voor gloednieuwe SPACE-S’er bewoners is het de kans om het eerste Matspunt te verdienen.

Agenda
18.00 uur          Inloop met simpel buffet en drankje, informeel
19.00 uur         Presentaties met de ingrediënten van SPACE-S
20:00 uur          Presentatie woonaanbod SPACE-S
20.45 uur          Napraten en borrelen

We zien je graag op de 19e, iedereen is welkom om aan te sluiten! In verband met de catering is het fijn als je ons via het Facebook event weten of je erbij bent, of via info@space-s.nl.