Strijp-S wint aanmoedigingsprijs NEPROM 2013

Strijp-S heeft donderdagmiddag 23 mei 2013 de aanmoedigingsprijs van de NEPROM voor locatieontwikkeling in de wacht gesleept. Op Strijp-S werken Koninklijke Volker Wessels Stevin en de gemeente Eindhoven sinds 2002 samen aan de ontwikkeling van dit gebied. Voor vastgoedontwikkeling staan woningcorporaties  Trudo,en Woonbedrijf, gemeente Eindhoven en Spoorzone BV aan de lat. De huidige planning is dat het gebied in 2025 gereed is. Strijp-S groeit in de tussentijd uit tot een creatieve wijk; in deze wijk worden wonen en werken gecombineerd met een bruisend cultureel hart, aangevuld met een muziekhal, evenementenplein en diverse bijzondere restaurants. Lees het integrale jurybesluit op: www.neprom.nl

Woonbedrijf is natuurlijk heel trots op deze erkenning. De woningcorporatie heeft op  al een grote bijdrage geleverd aan het succes van Strijp-S . Eind 2012 hebben we de eerste bewoners verwelkomd, toen het wooncomplex SAS-3 is opgeleverd, met in totaal 218 woningen (huur en koop). Op dit moment  ontwikkelt Woonbedrijf op  Strijp-S een nieuwe buurt samen met toekomstige bewoners: SPACE-S.  Klanten krijgen hier een unieke kans om hun eigen ruimte te creëren. en mee te denken en mee te praten over de ideale buurt en hun ideale huurwoning. Er komen hier maximaal 400 woningen, waarvan een deel voor studenten zal zijn.