COLLECTED II: Buitenruimte

Donderdag 18 april
COLLECTED II: Buitenruimte

Welke ruimte wil je straks met je buren delen, en hoe ziet die (buiten)ruimte eruit?

Uit alle reacties blijkt duidelijk: SPACE-S moet een wijk worden waar mensen samen leven. Met je eigen plek, maar ook ruimte om elkaar te ontmoeten en met buren samen dingen te ondernemen. De vraag is daarom: hoe moet deze gezamenlijke ruimte eruit komen te zien? De 2eCOLLECTED bijeenkomst van SPACE-S gaat daarom over buitenruimte.

Denk met ons in aanloop naar en tijdens de COLLECTED bijeenkomst. Over vragen als:

  • Hoe moet de buitenruimte eruit zien?
  • Welke ruimte is openbaar, welke ruimte deel je met je buren, en wat is helemaal privé?
  • Hoe ziet de route van en naar je woning eruit? Waar zitten je entree en deurbel?
  • Wat voor activiteiten wil je samen met je buren?
  • Wat voor gezamenlijke ruimte heb je hiervoor nodig?
  • En wat voor gezamenlijke ruimte wil je voor kinderen?
  • Hoe vullen we de parkeerruimte(s) in?

Inspiratie
Tot nu toe kwam er al prachtige inspiratie langs: stadslandbouw, buurtbarbecues, groene speelplaatsen, picknickplekken, outdoor bioscoop, hondenuitlaatgebieden en groene daktuinen. Inspireer en laat je inspireren.

Denk mee en win een picknick met 5 vrienden!
Hoe denk je mee? Simpel! Deel jouw wens, idee of inspiratie op www.facebook.com/Space040. Met een foto of een tekst, maakt niet uit. Niet alleen ontwerpen wij SPACE-S op basis van jouw wensen, je maakt ook nog eens kans op een geheel verzorgde picknick op Strijp-S. Op een datum naar keuze met 5 vrienden. Spread the word!

COLLECTED
Op 18 april bepalen we samen met jullie hoe de gezamenlijke ruimte op SPACE-S eruit gaat zien. In een bijeenkomst vol inspiratie en leuke mensen (jouw toekomstige buren?) bouwen we samen aan de leukste wijk van Eindhoven. Meld je aan via info@space-s.nl.

datum: donderdag 18 april / tijd: 1900-2100 / locatie: Drents Dorp Hoofdkwartier, Beukenlaan 1B (onder Strijps Bultje, hoek Beukenlaan-Schootsestraat)