Matspunten: unieke toewijzing woningen op SPACE-S

Denk je mee met SPACE-S om er straks misschien te gaan wonen? Dan is er goed nieuws! Op SPACE-S bepaalt niet je inschrijftijd bij Woonbedrijf de kans op een woning, maar de mate van betrokkenheid. Hoe actiever je meedoet met SPACE-S, hoe meer kans je maakt op een woning. Dit systeem noemen we ‘Matspunten’, vermoemt naar Mats Horbach, de 500e Facebook fan van SPACE-S. Toekomstige bewoners krijgen Matspunten voor actieve bijdragen op Facebook en deelname aan bijeenkomsten. Woonbedrijf is de eerste woningcorporatie die met een sociaal toewijzigingssysteem de inbreng van toekomstige bewoners beloont.

Tijdens de bijeenkomst SPACE-S Collected zijn de eerste deelnemers ‘gematst’. Binnenkort volgt op deze website meer informatie over het Matspunten systeem. Blijf ons dus volgen! Wil je ook ‘gematst’ worden? Stuur ons dan een mail: info@space-s.nl.