Het DNA van SPACE-S: meer dan wonen

Op zaterdag 22 februari werd de eerste fase van SPACE-S afgesloten met SPACE-S COLLECTED. Naast dat alle woonwensen tot nu toe werden getoond, presenteerde Woonbedrijf ook het ‘DNA’ van SPACE-S. Een DNA dat voortkomt uit alle inzendingen en gesprekken van de afgelopen twee maanden.

Het DNA van SPACE-S is meer dan wonen. Uit alle woonwensen blijkt dat toekomstige bewoners zoeken naar een wijk op Strijp-S waar zij niet alleen wonen, maar bijvoorbeeld ook werken, ontspannen, ontmoeten of hun passie uitoefenen. Het DNA van SPACE-S draait daarnaast om verbinden. Het verbinden van de behoefte aan groen in een stedelijke omgeving. De wens naar een wijk waar mensen elkaar ontmoeten om samen dingen te ondernemen, maar waar je zelf je eigen plekje hebt als je hier even geen behoefte aan hebt. Daarnaast wil SPACE-S een duidelijk kader bieden; bijvoorbeeld in planning en woonkosten; maar tegelijk ook de flexibiliteit bieden aan mensen om hun eigen woning en wijk vorm te geven. Deze elementen zijn vanaf nu de vaste DNA van SPACE-S.

Voel jij je helemaal thuis bij die DNA? Of heb je juist versterkingen? Laat het ons weten op www.facebook.com/space040 of via info@space-s.nl.