UITNODIGING ZORG|WONEN LAB

5 februari 19:00-21:00

 “Het is hier anders dan anders. Net als ik. En dat is fijn. Dichtbij de stad, bij mijn ouders, bij PSV en bij de gezelligheid. Ik wil mijn eigen plek én samenwonen met anderen. Want soms heb ik wat hulp nodig, ik kan niet alles alleen. Misschien kan ik wonen met werken combineren? En bovenop het dak wil ik een grote tuin mét zwembad waar we met z’n allen kunnen zonnen.” Imke

Ouder van een kind met een beperking? Op zoek naar de ideale buurt en huurwoning voor je kind? Kom naar het ZORG|WONEN LAB op 5 februari en deel je woonwensen met ons! Ook professionals en ondersteuners van jongeren met een beperking zijn van harte welkom.

Op Strijp-S gaat iets bijzonders gebeuren

SPACE-S wordt de nieuwe woonbuurt op Strijp-S. Bij deze bijzondere plek hoort een bijzondere aanpak. Voordat de bouw start, willen we luisteren naar de wensen en ideeën over wonen voor jongeren met een beperking in Eindhoven. We willen de toekomstige bewoners van SPACE-S betrekken en samen met hen aan de slag gaan.

Deel jouw woonwensen op 5 februari

Veiligheid en geborgenheid, wonen en werken, privacy, contact met de buurt en samen dingen ondernemen. Wat zijn jouw woonwensen én eisen op het gebied van zorg en wonen? Wat kan er anders voor jongeren met een beperking? Wat kan er beter? Inspireer ons om te bouwen aan buurten waar het prettig wonen is.

Doe mee! Meld je aan voor het ZORG|WONEN LAB op 5 februari. Stuur een mail met je naam naar: info@space-s.nl. Je krijgt dan een bericht terug met meer details over het ZORG|WONEN LAB. Meer informatie over SPACE-S? Kijk op www.space-s.nl. Volg ons op www.facebook.com/space040.

Wie:                      ouders van jongeren met een beperking en professionals

Wat:                      ZORG|WONEN LAB

Waar:                   Hoofdkwartier Drents Dorp Angels

Wanneer:           5 februari 2013

Tijd:                       19.00-21.00 uur

Programma:      Creatieve workshop

 Deelnemers die actief meedoen & mee blijven doen met de ontwikkeling van SPACE-S krijgen punten. Hoe meer punten, hoe meer kans je maakt om straks te wonen op SPACE-S.