CREATING LAB

Student? Op zoek naar een inspirerende woonruimte? Een ruimte die past bij jouw woonwensen? Kom naar het CREATING LAB op 6 februari en deel jouw woonwensen met ons! Op Strijp-S gaat Vestide bouwen aan studentenwoningen. Bij deze bijzondere plek hoort een bijzondere aanpak. Voordat de bouw start, willen we luisteren naar jouw wensen en ideeën over wonen voor studenten in Eindhoven. We willen de toekomstige bewoners van SPACE-S betrekken en samen met hen aan de slag gaan.

Op 6 februari maak je samen met 2 andere studenten jouw woonwensen concreet. Hoe ziet je buurt er uit? Wat heb je nodig om fijn te wonen? Maar ook: wat kan er anders? Wat heb jij nodig om te genieten van je studententijd in Eindhoven?

Uit alle ideeën kiest een jury de top 5. Op www.facebook/space040 kunnen alle volgers deze ideeën twee weken lang liken. En heeft jullie idee de meeste likes? Dan win je twee passe-partouts voor het Stukafest met het eindfeest. Studenten die actief meedoen & mee blijven doen met de ontwikkeling van SPACE-S krijgen punten. Hoe meer punten, hoe meer kans jij maakt om straks te wonen op SPACE-S.

Doe mee! Meld je aan voor CREATING LAB op 6 februari. Stuur een mail met je naam en studierichting naar: info@space-s.nl. Je krijgt dan een bericht terug met meer details over het CREATING LAB. Meer informatie? Kijk op www.space-s.nl. Volg ons op www.facebook.com/space040.

Programma:

14:00     Trends in architectuur: Fulco Treffers (projectleider)

14:10     Op zoek naar jouw woonwens: Margje Teeuwen (architect)

14:30     CREATING LAB in groepen van 3 studenten

16:30     Samenstellen Top 5

17:00     Borrel